DDMA DUTCH CRO

Awards

In de aanloop naar de uitreiking van de awards op donderdag 1 oktober 2020, wordt de inhoud en achtergrond van de genomineerden belicht op onze website. Het beste Nederlandse werk in Conversion Rate Optimisation wordt beloond in 4 categorieën: Mobiel, Conversie, Personalisatie en Acquisitie. Dus heb jij een mooie case in je portfolio? Vul het format in en upload het bestand in het onderstaande formulier. Let op: deadline voor het inzenden van een case is 3 september 2020.

Download hier het format voor het indienen van je case

Award categorieën

Mobiel

Richt jij je in je conversie optimalisatie vooral op mobiele bezoekers (app of mobile web). Dien dan een motivatie in voor de categorie “Mobiel”.

 

Conversie

Optimaliseer jij voornamelijk de online customer journeys van bezoekers op desktops? Meld je dan aan in de categorie “Conversie”.

 

Personalisatie

Optimaliseer jij door specifieke content aan 2 of meer segmenten te tonen? Doe dan mee in de categorie “Personalisatie”.

 

Acquisitie testen

Optimaliseer je met name de flow waarmee jij bezoekers naar je site probeert te trekken? Kies dan de categorie “Acquisitie testen”.

 

Case inzenden

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Case-omschrijving

    Na het indienen van je case ontvang je een mail waarin we je vragen om via het formulier in de bijlage een case-presentatie in te dienen. Als je genomineerd bent, delen we deze presentatie op onze website. Aan de hand van deze presentaties kiest de jury uiteindelijk de winnaars en bepaald het publiek de winnaar van de publieksprijs.
Belangrijke data

Donderdag 3 september voor 17.00 uur
DEADLINE aanleveren case-inzending

Dinsdag 22 september voor 12:00
DEADLINE aanleveren case-omschrijving

Woensdag 23 september
Bekendmaking genomineerden

Donderdag 1 oktober:
Bekendmaking winnaars DDMA Dutch CRO Awards 2020

Contact

Voor vragen over het inzenden van een case voor de DDMA Dutch CRO Awards,  kun je contact opnemen met DDMA:

E-mail: info@ddma.nl
Telefoonnummer: 020 452 84 13