Datum inzenden cases verlengd! Inzenden kan tot 23 augustus

Datum: 8 augustus 2018

Datum inzenden cases verlengd! Inzenden kan tot 23 augustus

Wat doe jij op de eerste werkdag na je vakantie? Natuurlijk, je CRO case indienen om kans te maken op een DDMA Dutch CRO Award!

Door het grote aantal cases dat de afgelopen dagen is ingediend merken we dat de meeste organisaties toch nog iets meer tijd nodig hebben zo na hun vakantie. En iedereen dient natuurlijk een eerlijke kans te krijgen om deel te nemen. Daarom is de deadline voor het inzenden van een case met een week verschoven naar 23 augustus 2018.

Heeft jouw organisatie een mooie case en willen jullie Assem.nl, bol.com, Philips of G-star opvolgen?

Laatste kans
Dan is dit je laatste kans. Je hebt nog twee weken om je mooiste case in te zenden en kans te maken op een DDMA Dutch CRO Award! Wie weet ga jij er straks met de raket-award vandoor.

DDMA Dutch CRO Awards
Op 20 september 2018 wordt het beste werk in Conversion Rate Optimisaton (CRO) bekroond in het QO hotel in Amsterdam. Tijdens de award avond worden de beste cases beloond in de categorieën: Mobile, Ads Testing, Conversion Tests en Personalisation. De genomineerden krijgen een podium om hun werk te presenteren en spreker van Booking.com & Fedex delen hun CRO ervaringen. Heb je nog geen ticket? Koop deze dan snel want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.