Categorieën regels & criteria

Regels en criteria
 1. Inzendingen moeten uiterlijk 22 september (17:00 uur) worden ingediend.
 2. De categorie van de inzending moet overeenkomen met de hierboven beschreven categorieën. De jury behoudt zich het recht om de inzending naar de correcte categorie te verplaatsen.  
 3. De inzendingen zullen binnen de categorieën, bij voldoende gelijksoortige cases, per thema worden beoordeeld. Bij uiteindelijke nominatie zal de genomineerde op de hoogte gesteld worden over het thema waar binnen de casus is gewaardeerd.
 4. De organisatie van de DDMA Dutch CRO Awards behoudt zich het recht om de deadline te verlengen, en mogelijke categorieën te annuleren als het gewenste niveau van inzendingen niet gehaald is.
 5. Alle inzendingen dienen gebruik te maken van het format. Het is toegestaan om dit vervolgens in een ander bestandstype (zoals PDF of Google Sheets) in te leveren. Tevens is het toegestaan om gebruik te maken van andere vormen van media, zoals (verwijzingen naar) video’s en/of websites. 
 6. De inzendingen dienen in het Nederlands of Engels te zijn.
 7. De inzendingen moeten betrekking hebben tot een project dat plaatsgevonden heeft in het afgelopen jaar, specifiek tussen september 2021 en september 2022. Het begin van het project en/of de aanleiding daarvan mag ook eerder zijn.
 8. De inzendingen moeten gedaan worden door organisaties/opdrachtgevers die gevestigd zijn in Nederland. Als er een bureau bij de case betrokken is dat niet in Nederland is gevestigd, wordt de inzending alleen geaccepteerd indien de opdrachtgever gevestigd is in Nederland.
 9. De awards worden uitgereikt aan de opdrachtgevers van de winnende cases. Als een bureau de inzending doet, ontvangt de opdrachtgever uiteindelijk de award.
 10. De jury leest en gebruikt de inzendingen uitsluitend voor het beoordelingsproces, en alle juryleden zijn verplicht om NDAs te tekenen.
 11. De juristen van DDMA nemen de genomineerde cases door. Mocht je case in strijd zijn met de wet- en regelgeving, dan kan dat invloed hebben op de nominatie. 
 12. Juryleden zijn verplicht om van te voren elke (commerciële) relaties met inzenders te benoemen. Juryleden worden uitgesloten van het beoordelen van inzendingen door collega’s.
 13. De beoordeling van de jury is definitief.
 14. De jury zal geen verdere terugkoppeling geven op de niet-genomineerde inzendingen.
 15. De inzendingen worden in presentatieformat gepresenteerd tijdens de award-uitreiking
 16. In overleg met de genomineerden en winnende cases worden de presentaties gedeeld met de bezoekers van de Dutch CRO Awards.  

Case indienen