DDMA Dutch CRO Awards

Regels en criteria voor inzending

Regels en criteria
 1. Inzendingen moeten uiterlijk 20 september (17:00 uur) worden ingediend.
 2. De categorie van de inzending moet overeenkomen met de beschreven categorieën. De jury behoudt zich het recht om de inzending naar de correcte categorie te verplaatsen.  
 3. De organisatie van de DDMA Dutch CRO Awards behoudt zich het recht om de deadline te verlengen, en mogelijke categorieën te annuleren als het gewenste niveau van inzendingen niet gehaald is.
 4. Alle inzendingen dienen gebruik te maken van het format. Het is toegestaan om dit vervolgens in een ander bestandstype (zoals PDF of Google Sheets) in te leveren. Tevens is het toegestaan om gebruik te maken van andere vormen van media, zoals (verwijzingen naar) video’s en/of websites. 
 5. De inzendingen dienen in het Nederlands of Engels te zijn. 
 6. De inzendingen moeten betrekking hebben tot een project dat plaatsgevonden heeft in het afgelopen jaar, specifiek tussen september 2020 en september 2021. Het begin van het project en/of de aanleiding daarvan mag ook eerder zijn.
 7. De inzendingen moeten gedaan worden door organisaties/opdrachtgevers die gevestigd zijn in Nederland. Als er een bureau bij de case betrokken is dat niet in Nederland is gevestigd, wordt de inzending alleen geaccepteerd indien de opdrachtgever gevestigd is in Nederland.
 8. De awards worden uitgereikt aan de opdrachtgevers van de winnende cases. Als een bureau de inzending doet, ontvangt de opdrachtgever uiteindelijk de award.
 9. De jury leest en gebruikt de inzendingen uitsluitend voor het beoordelingsproces, en alle juryleden zijn verplicht om NDAs te tekenen. 
 10. Juryleden zijn verplicht om van te voren elke (commerciële) relaties met inzenders te benoemen. Juryleden worden uitgesloten van het beoordelen van inzendingen door collega’s. 
 11. De beoordeling van de jury is definitief. 
 12. De jury zal geen verdere terugkoppeling geven op de niet-genomineerde inzendingen.

Case indienen