DDMA Dutch CRO Awards

Sprekers

Op 4 november bekronen we wederom de allerbeste cases die het CRO-landschap ons te bieden heeft. Bezoekers kunnen rekenen op een programma bomvol kennis en inspiratie. Hieronder vind je alle sprekers die tijdens het event het podium zullen bestijgen.

 

 

 

 

.

Keynote sprekers

Eline van Baal – Wat beweegt onze klanten?

Senior Behavioural Consultant (Freelance) & Researcher bij VU Amsterdam

Met behulp van AB-testen zijn we in staat om patronen te herkennen in het gedrag van onze klanten. Waarom onze klanten dit gedrag vertonen blijft echter vaak onbekend en is lastiger met AB-testen te onderzoeken. Door AB-testen te combineren met wetenschappelijke studies in het laboratorium weten we niet alleen hoe onze klanten zich gedragen maar ook waarom ze zich juist op die manier gedragen. Graag vertellen we meer over hoe we dit onderzoek uitvoeren en wat voor verrassende inzichten het oplevert.

Kevin Anderson – CRO, what’s next?

Product Manager Experimentation bij ING

Sinds het uitvoeren van zijn eerste A/B test in 2007 is Kevin Anderson gefascineerd door de kracht van experimenteren. Hij heeft meer dan 14 jaar ervaring in het uitvoeren van experimenten, opleiden van mensen in het zelfstandig opzetten van experimenten en in het bouwen van infrastructuur om A/B testen op grote schaal te kunnen doen. Alles om zoveel mogelijk beslissingen data gedreven te kunnen nemen. Tijdens de DDMA CRO Awards deelt Kevin waar het vakgebied van CRO volgens hem heen gaat en hoe jij als CRO Specialist je hierop het beste kan voorbereiden.