Sprekers DDMA Dutch CRO Awards 2018 bekend

Datum: 16 juli 2018

Sprekers DDMA Dutch CRO Awards 2018 bekend

Early bird tickets nu in de verkoop

Tijdens de tweede editie van de DDMA Dutch CRO Awards zal het beste werk in Conversion Rate Optimisation (CRO) worden bekroond. Naast de uitreiking van de vier awards in de categorieën: ads testing, mobile, conversion tests en personalisation, zijn nu ook sprekers van Booking.com en FedEx Express bevestigd.

Inspirerende sprekers

Jorden Lentze, Product Owner E-commerce bij Booking.com leert je hoe je online-experimenten gebruikt om je onboarding-strategie te schalen. Verder vertelt Jorden hoe ze bij Booking.com mensen helpen om met succes hun woning te hosten op het platform.

Christiaan van der waal, Managing Director Digital bij FedEx Express neemt je mee in wat de juiste voorwaarden zijn voor een team. Op basis van de ervaring van Christiaan geeft hij een framework mee over hoe je je team klaar kan stomen voor structurele groei van je organisatie.

Meer aandacht voor cases

“Vorig jaar bleek dat bezoekers meer inzicht wilden in de cases. Daarom krijgen de bezoekers van de DDMA CRO Awards dit jaar meer toelichting op de genomen besluitvorming van de jury. Ook zullen de 12 genomineerden zelf het podium beklimmen om in 5 minuten hun case te pitchen.”, Aldus Frank Overbeek, voorzitter van de DDMA Commissie CRO.

Ook zal dit jaar meer aandacht worden besteed aan de selectie en waardering van de cases. Deze waarderingen zijn sterk gebaseerd op de CRO Maturity test. Dit is een benchmark test, gemaakt door experts uit de DDMA Commissie CRO, die laat zien hoe volwassen jouw organisatie is op het gebied van CRO.

Kandidaten voor de 2018 editie kunnen zich nog tot 13 augustus inschrijven met hun case. Vorig jaar onderscheidde bol.com zich met een case in de categorie Conversion Tests. Door radicale innovatie op basis van data en door de combinatie van creativiteit en het gebruik van verschillende bronnen en afdelingen. Ook gingen Assem, Philips en G-star ervandoor met een award-racket. Zie hier een interview met de winnaar van vorig jaar.

Early Bird tickets

De DDMA Dutch CRO Awards worden 20 september tijdens een speciale award avond in het QO Hotel in Amsterdam uitgereikt. De early bird tickets voor de DDMA Dutch CRO Awards 2018 zijn nu verkrijgbaar voor €120,- per stuk. Deze speciale actie loopt tot 30 juli.

Over de DDMA Dutch CRO Award

Het evenement is een initiatief van de commissie CRO van DDMA, de vereniging voor data en marketing. De missie van de commissie in om de waarde van CRO breder in de markt te verspreiden en onderdeel te maken van een toekomstbestendige strategie. De DDMA Dutch CRO Awards worden mede mogelijk gemaakt door sponsor Klarna en mediapartner webanalisten.