Wegens succes verlengd: cases inzenden tot en met 28 augustus!

Datum: 18 augustus 2017

Wegens succes verlengd: cases inzenden tot en met 28 augustus!

Wat doe je op de eerste werkdag na je vakantie? Natuurlijk, je CRO case indienen om kans te maken op een DDMA Dutch CRO Award! We merken dat er de afgelopen dagen heel veel meer cases worden ingediend dan in de afgelopen (vakantie)weken. Dus kun je nog een week langer je beste CRO werk inzenden!

Zonnig

Omdat we natuurlijk zo veel mogelijk goede cases een kans willen geven op hun plek in de spotlight, hebben we de aanmeldperiode voor de DDMA Dutch CRO Awards met een week verlengd. Zodat je niet net met je zonnige humeur op het regenachtige Schiphol aankomt en er dan ook nog achter komt dat je te laat bent om een case in te dienen…

Laatste kans

Dus bij deze de oproep om je zonnige humeur vooral te behouden en de zon achter de wolken te zien schijnen: je hebt nog een week om die fantastische case in te zenden en kans te maken op een DDMA Dutch CRO Award! We hebben 4 categorieën: Ads testing, Mobile, Conversion Tests en Personalisation. Inzenden kan dus nog tot en met 28 augustus. Alle ingezonden cases krijgen gratis advies van de jury over een vervolgtest!

CRO Award uitreiking

Op 21 september worden voor het eerst de DDMA Dutch CRO Awards uitgereikt tijdens een Award avond in Edel, Amsterdam. Tijdens deze avond worden de beste CRO cases beloond in de categorieën Mobile, Ads Testing, Conversion Tests en Personalisation. Drie keynotes zorgen voor extra inspiratie. Voor de Award avond moet je wel even een ticket kopen.